Stekt ris, eller "fried rice", med ägg och grönsaker är en rätt som förmedlar en asiatisk känsla. Grönsaker som lök och morötter blandas och steks tillsammans, vilket gör att de tar upp varandras smaker. När riset tillsätts smaksätts det med chilisås. Äggen, som knäcks över rätten, ger riset en härlig fyllighet.
Pocherade ägg kan verka invecklade och lite pretentiösa, men om du ger det tid kommer du att skapa en rätt som inte bara imponerar på dina gäster, utan även på dig själv. Dessa mjuka eggs benedict serveras dessutom med en hemlagad hollandaisesås. Det är verkligen lyxigt!
För att göra frukosten, brunchen eller bjudningen extra lyxig, prova att servera förtjusande pocherade ägg! Pochering av ägg innebär att man låter ett rått ägg sjuda i virvlande kokande vatten, en teknik som kan vara lite av en utmaning att bemästra. Se vårt goda recept här.
Stekt ägg är det ideala komplementet till nästan alla rätter. Det fungerar utmärkt både till frukost och middag. Ja, till när som helst faktiskt. Dessutom är det busenkelt att göra stekt ägg med både kryddning och tillbehör.
Potatismos är fantastiskt gott och du kan äta nästan vad som helst till det – men visste du att ett ägg i moset gör det ännu godare? Bara knäck ner ett ägg i moset och njut av en bättre matupplevelse!
Klassiska, tjocka pannkakor i amerikansk stil, utan ägg, men med mycket lönnsirap. Perfekt till frukost och som mellanmål. Fixat på 30 minuter.